IZ Autoconect 1.0

conectare rapida la serverul iconszone

 1. IceShark
  Aseara ca sa uit de o durere de masea ( [​IMG] ) am facut un mic launcher pentru conterstrike mapat pe serverul nostru. Mai precis copiati aceasta aplicatie undeva la indemina(de preferinta pe desktop) si apoi cind dati dublu click va porni steam-ul si va lansa direct counterstrike-ul pe serverul nostru.
  E o chestie de comoditate: nu mai trebuie sa lansati cs, sa intrati la find servers si sa dati connect - totul se face automat.

  Programul NU modifica nimic in autoexec.cfg sau user.cfg. In momentul in care ati lansat prin intermediul lui CS-ul, dupa ce si-a facut treaba, se inchide automat!


  [​IMG]Sint doua cerinte:
  - STEAM ONLY!
  - Necesita .net framework 4.0 il puteti descarca de aici (cei cu windows vista, 7, 8, 10 nu au nevoie fiind integrat in sistemul de operare!  Update:
  -unificat cele 2 versiuni (steam default si steam custom) - programul simte automat steam instalat in program files sau program files (x86) (pt 64 bits). Cei care au steam-ul instalat in alta parte vor trebui sa cauta calea la steam cind li se va cere - doar prima oara!!!

  - schimbat argumentele pentru conectare astfel incit adminii vor intra automat chiar daca serverul este plin!